×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Cameron Diaz stopt met acteren

30.03.2018 -

Cameron Diaz heeft bevestigd dat zij stopt met acteren. De geruchten gingen al langer. Maar in een groot interview stelt ze zelf inderdaad op dit moment geen verdere acteercarrière meer te ambiëren.


De 45-jarige Cameron Diaz deed de bekentenis in een gesprek met Selma Blair en Christina Applegate. Entertainment Weekly organiseerde een reünie van de The Sweetest Thing-actrices. 'Ik ben semi-met pensioen', zegt Diaz in het interview. 'Ik heb al jaren niet gewerkt, ik ben vooral een huisvrouw nu.' De actrice was voor het laatst op het witte doek te zien in Annie, waarin zij de boze Miss Hannigan speelde.

Diaz brak na een modellencarrière in 1994 door met een hoofdrol in The Mask naast Jim Carrey. Zij was te zien in megahits als There’s Something About Mary, Gangs of New York en Being John Malkovich. Ook verzorgde zij de stem van prinses Fiona in de zeer populaire Shrek-reeks. In 2015 trad zij in het huwelijk met rockmuzikant Benji Madden.