×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Cameron Diaz naakt in nieuwe film

2.07.2014 -

Cameron Diaz zal voor het eerst volledig naakt te zien zijn in een film. Ze zal volledig uit de kleren gaan in de film Sex Tape.


Diaz zegt in een interview in Esquire dat haar leeftijd alles te maken heeft met het feit dat ze minder moeite had uit de kleren te gaan. "Het is geweldig om 41 te zijn. Een vrouw weet op die leeftijd hoe dingen werken en maakt zich minder druk. Je bent niet meer bang en maakt je geen zorgen over wat mannen denken", vertelt de actrice aan Esquire. Sex Tape verhaalt over een stel wiens seksvideo's per ongeluk uitlekken. "Naakt gaan hoort bij de rol. Dus heb ik het gedaan."

Het hielp ook dat ze de scènes opnam met tegenspeler Jason Segel. "Je wilt niet met een imbeciel opgescheept zitten. Je wilt samenwerken met iemand die je kan vertrouwen. Jason en ik hadden een geweldige klik", zei Diaz in een eerder interview met Entertainment Weekly.

Sex Tape gaat op 7 augustus in première in de Nederlandse bioscopen.