×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Cameron Diaz getrouwd

6.01.2015 -

Cameron Diaz en Benji Madden hebben elkaar maandagavond het jawoord gegeven. De actrice en rocker trouwden thuis in Beverly Hills.


Nicole Richie, die getrouwd is met Benji's tweelingbroer Joel, was één van Camerons bruidsmeisjes. Ook actrice Drew Barrymore, Camerons zus Chimene en haar assistente Jesse Lutz hadden die eer. Verder waren onder anderen Reese Witherspoon, Gwyneth Paltrow en Samantha Ronson van de partij, meldt Us Weekly

Diaz (42) en Madden (35) zijn sinds mei vorig jaar bij elkaar en verloofden zich in december. De actrice heeft relaties gehad met onder anderen Justin Timberlake, Matt Dillon en Alex Rodriguez. De Good Charlotte-rocker was eerder verloofd met Sophie Monk.