×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Calvin Harris bundelt krachten met Sam Smith

14.08.2018 -

Calvin Harris heeft opnieuw een grote naam gestrikt voor een muzikale samenwerking. Vrijdag brengt hij een single uit met niemand minder dan Sam Smith, zo maakte de Schotse dj bekend via sociale media. 'Ik ben hier erg enthousiast over', schrijft hij. 'Verrassing!', meldt Sam Smith op zijn beurt op Twitter. 'Ik kan niet wachten tot jullie het nummer kunnen horen.'


Harris heeft inmiddels een indrukwekkend lijstje namen opgebouwd met artiesten die bij hem in de studio stonden. De populaire dj maakte platen met onder anderen Rihanna, Ellie Goulding, Pharrell Williams, Katy Perry, Ariana Grande, Gwen Stefani en Dua Lipa. Met de laatste nam hij zijn huidige hit One Kiss op. Het nummer brak afgelopen week een record in de Nederlandse Top 40. De single staat in de lijst al zestien weken op rij op nummer 1.