×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Caitlyn Jenner onder het mes voor huidtumor

21.03.2018 -

Caitlyn Jenner heeft een operatie ondergaan aan haar neus. De realityster plaatste dinsdag op Instagram een foto waarbij ze schreef dat ze 'zonschade' had laten verwijderen.


Volgens People ging het om een basaalcelcarcinoom (BCC), de meest voorkomende en minst kwaadaardige vorm van huidkanker. BCC groeit langzaam en zaait bijna nooit uit.

Caitlyn, die in het zonnige Californië woont, gebruikte haar ingreep om het belang van bescherming tegen de zon te benadrukken. Bij de foto waarop ze met gehavende neus op bed zit, schreef ze: 'Waarschuwing: gebruik altijd zonnebrand'.

Caitlyn onderging januari 2017 een geslachtsoperatie om voortaan als vrouw door het leven te gaan. Ze ging eerder door het leven als Bruce Jenner, de stiefvader van Kim Kardashian en voormalig wereldkampioen en Olympisch kampioen tienkamp. 

 

I recently had to get some sun damage removed from my nose. PSA- always wear your sunblock!

Een bericht gedeeld door Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) op