×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Caitlyn Jenner: ik zal altijd vader blijven

21.09.2018 -

Caitlyn Jenner gaat dan wel sinds 2015 door het leven als vrouw, ze heeft er totaal geen problemen mee dat haar kinderen haar 'pa' noemen.


In tv-programma Loose Women vertelde de oud-atleet donderdag dat haar jongste dochters Kendall en Kylie Jenner, toen 19 en 17 jaar, zich in eerste instantie afvroegen hoe ze hun vader moesten gaan noemen toen Bruce aankondigde als Caitlyn verder te gaan. 'Ik keek ze aan en zei: 'papa'', herinnerde de realityster zich. 'Ik zei: ik zal altijd jullie pa zijn. Tot op de dag dat ik sterf ben ik jullie vader, dus voel je niet bezwaard me zo te noemen.'

Naast Kendall en Kylie heeft Caitlyn nog vier kinderen. Met haar eerste vrouw kreeg ze een zoon, Burt, en een dochter, Cassandra. Uit haar tweede huwelijk heeft ze twee zoons, Brandon en Brody. Ze was tijdens haar huwelijk met Kris Jenner stiefvader van Kourtney, Kim, Khloé en Robert Kardashian.