×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Burgemeester reageert op aantijgingen Olcay Gulsen

28.02.2018 -

Eerder deze week vertelde Supertrash-oprichtster Olcay Gulsen zich in de steek gelaten te voelen door de burgemeester van Waalwijk. Zo vindt zij dat de burgemeester niet goed voor zijn burgers zorgt en met name voor haar vader die opvang nodig heeft.


De Waalwijkse burgemeester, Nol Kleijngeld, heeft nu gereageerd op de woede van Olcay: 'Indertijd, dan hebben we het over 2015 of 2016, heb ik een telefoontje van haar gehad. Daarin gaf ze aan dat haar vader het grootste deel van zijn leven in Waalwijk had doorgebracht, maar nu in Tilburg zit waar hij doodongelukkig is.. Ik heb toen beloofd dat ik de zaak zou nakijken'.

Hij zegt er vervolgens achter te zijn gekomen dat de vader van de zakenvrouw weer terug was in Waalwijk: 'Daarmee was voor mij de zaak in feite rond'.

Tot nu dan. Olcay geeft in het interview aan het gevoel te hebben dat zij van het kastje naar de muur wordt gestuurd. Om die reden deed ze de heftige uitspraak: 'Burgemeester, f*ck you!' Nol verbaast zich over deze recentelijke uitlating: 'Het is begrijpelijk dat ze me belt in verband met de zorg van haar vader. Als ze vervolgens ontevreden is, had ze ook met mij contact op kunnen nemen'.