×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Buren Ed Sheeran zijn niet blij met de zanger

Buren Ed Sheeran zijn niet blij met de zanger
11.03.2019 -

De buren van Ed Sheeran zijn niet zo blij met de zanger. Ed zou een aangelegde natuurvijver aan het ombouwen zijn tot een zwembad geschikt voor feestjes voor hem en zijn bekende vrienden, meldt The Sun.


Eds buren kregen luchtfoto’s van de aanbouw van het waterparadijs bij zijn landgoed in Suffolk onder ogen waarop te zien is dat er een trap, kleedkamer en duikplank zijn gebouwd bij de ‘vijver’. Een aantal jaar terug had de Britse zanger een vergunning aangevraagd voor een vijver voor het behouden en verbeteren van de natuur. In de aanvraag is te lezen dat de vijver een natuurlijke habitat zou zijn voor libellen en waterkevers en vogels en kleine zoogdieren moet voorzien van drinkwater.

De gemeente liet in 2016 weten dat de vijver echter absoluut niet gebruikt zou worden voor recreatief gebruik en om in te zwemmen. Wel kreeg de zanger toestemming een trap en duikplank aan te leggen voor onderhoud en noodgevallen.

Eds buren zijn ervan overtuigd dat hij zijn natuurvijver wil gaan gebruiken als zwembad en hebben een brief aan de gemeente geschreven. ‘Ik geloof dat de aanleg meer is om een wilde levensstijl te creëren dan om leven in het wild te waarborgen’, zegt een buurman. Ed kreeg eerder al klachten van zijn Suffolkse buren vanwege geluidsoverlast.