×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Buddy Vedder nieuwe presentator Kinderprinsengrachtconcert

22.06.2018 -

Buddy Vedder is de nieuwe presentator van het Kinderprinsengrachtconcert. Hij volgt rapper Yes-R op, die de presentatie de afgelopen jaren in handen had.


Buddy kijkt uit naar de muzikale avond. 'Ik vind het te gek dat ik als presentator van AVROTROS en groot muziekliefhebber, kinderen en hun ouders via mijn programma’s, in dit geval het Kinderprinsengrachtconcert, kennis mag laten maken met allerlei verschillende soorten muziek', zegt hij in een reactie.

Op het programma staan dit jaar onder anderen de pianobroers Lucas en Arthur Jussen, de Zweedse violist Daniel Lozakovich en zangeres Laetitia Gerards. In het voorprogramma speelt celliste Ella van Poucke. Zij won vorig jaar de Grachtenfestivalprijs. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een jonge musicus die aan het begin van een veelbelovende internationale carrière staat.

Het Kinderprinsengrachtconcert vindt dit jaar plaats op 18 augustus.