×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Buddy Vedder en Ferry Doedens kruipen in de huid van Dance Dance Dance-jury

21.10.2016 -

Nu zitten ze eens aan de andere kant. Dance Dance Dance-winnaar Buddy Vedder en halve finalist Ferry Doedens zijn omgetoverd tot de juryleden van Dance Dance Dance. En dat ziet er hilarisch uit.


Ferry mag Dan Karaty zijn en Buddy niemand minder dan Igone de Jongh. Op Instagram deelt Buddy een kiekje van de nieuwe jury, waarvoor Carlo Boszhard in de huid kroop van Timor Steffens. 

Dan Karaty vindt het in ieder geval goed gelukt. 'Yes', twittert hij met een lachende smiley en een duimpje omhoog. Hij stuurt de tweet van De TV-Kantine mee. 

Het is wel duidelijk dat dit voor het programma De TV-Kantine is. Carlo en Irene komen weer terug met hun programma en zijn volop bezig met de opnames. Chantal Janzen doet ook weer mee, zij kroop samen met Carlo in de huid van Samantha en Michael van der Plas. 

 

Ferry Karaty, Buddy De Jongh en Carlo Steffens! #DeTvKantine #mijnvrouwelijkekant #outofmycomfortzone #lol

Een foto die is geplaatst door Buddy Vedder (@buddyvedder) op