×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘BSB en Spice Girls mogelijk samen op tournee’

8.10.2015 -

De Backstreet Boys en de Spice Girls gaan mogelijk volgend jaar samen op tournee.


Dat denkt Daily Star te weten. Backstreet Boy AJ McLean vertelt de Engelse krant dat er inderdaad gesproken wordt over een samenwerking. "Een tour met de Spice Girls is een idee waar we het al anderhalf jaar zo nu en dan over hebben", aldus de zanger.

Een bron vertelt de krant dat de Spice Girls in Amerika minder succes hadden dan in bijvoorbeeld Europa. "Samenwerken met een andere grote groep kan dan een manier zijn om shows te geven in grotere zalen." Daily Star meldt ook dat Victoria Beckham niet mee zal doen aan de reünietour van de groep. Ze zou zich willen focussen op haar werk als ontwerpster en op haar gezin.

Er gaan al tijden geruchten dat de Spice Girls volgend jaar bij elkaar zullen komen voor een reünie. Het is dan precies twintig jaar geleden dat hun eerste single, Wannabe, een hit werd.