Bruiloft van Carolien Spoor en Jon Karthaus duurde 120 uur

De bruiloft van Jon Karthaus en Carolien Spoor kon niet in één dag gevierd worden. Nee, het stel trok er in totaal 120 uur voor uit, oftewel vijf hele dagen.

Dat liet de kersverse bruidegom weten op Instagram. 'Het was een absoluut magische, door een zeer grote kracht gezegende, perfecte, oogverblindende, super emotionele, prachtige liefdes explosie die mijn vrouw, mijzelf én onze gasten 120 uur lang in zijn zijde zachte greep hield.' 

Jon is nog steeds helemaal in de wolken door zijn bruiloft en vooral zijn bruid. 'En opeens ben je tijdens een zuiver sprookje getrouwd. Er zijn veel te weinig woorden om het huwelijk met m'n muze te beschrijven. Ik ben de gelukkigste man in dit sterrenstelsel. De hemel moet met een belachelijk goed verhaal komen om ook maar enigszins in de buurt te komen van deze bovennatuurlijke liefdesviering.' 

Volgens hem is liefde de mooiste drug die er bestaat. 'En het was er in overvloed. We zijn met zó veel prachtige mensen een nieuw era van liefde binnen gestapt en dat ontroert me diep.' Hij en Carolien stapten afgelopen weekend in het huwelijksbootje in Italië. 

 

En opeens ben je tijdens een zuiver sprookje getrouwd. Er zijn veel te weinig woorden om het huwelijk met m'n muze te beschrijven. Ik ben de gelukkigste man in dit sterrenstelsel. De hemel moet met een belachelijk goed verhaal komen om ook maar enigszins in de buurt te komen van deze bovennatuurlijke liefdesviering. Het was een absoluut magische, door een zeer grote kracht gezegende, perfecte, oogverblindende, super emotionele, prachtige liefdes explosie die mijn vrouw, mijzelf én onze gasten 120 uur lang in zijn zijde zachte greep hield. Venus zal trots op ons zijn. Liefde is de mooiste drugs die er bestaat, en het was er in overvloed. We zijn met zó veel prachtige mensen een nieuw era van liefde binnen gestapt en dat ontroert me diep.

Een foto die is geplaatst door Jon Karthaus (@jonkarthaus) op