×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Bruiloft Justin en Hailey is in februari’

‘Bruiloft Justin en Hailey is in februari’
16.01.2019 -

Justin Bieber en Hailey Baldwin zijn druk met de voorbereidingen van een bruiloft op 28 februari. Dat denkt de New York Post te weten.


Volgens de krant heeft het stel al uitnodigingen verstuurd aan familie en vrienden. Ze zijn afgelopen september al voor de wet getrouwd, maar zouden dat nog eens feestelijk over willen doen. Dat doen de zanger en het model het liefst buiten te schijnwerpers; om de locatie geheim te houden, zouden zelfs de gasten niet door hebben gekregen waar de bruiloft is.

Alhoewel Hailey en Justin in eerste instantie ontkenden dat ze al getrouwd waren, gaven ze later toe dat ze inderdaad voor de wet al man en vrouw zijn. In november veranderde Hailey haar achternaam op sociale media in Bieber. Justin noemt haar sindsdien ook 'mijn vrouw'.