×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bruidsjurk Meghan te koop!

15.06.2018 -

De tweede jurk die Meghan Markle droeg tijdens haar huwelijk met prins Harry was ontworpen door Stella McCartney. De Britse mode-ontwerpster maakte een lange, witte jurk met een halternek, die ze aantrok naar het huwelijksfeest 's avonds. McCartney gaat nu 46 replica's maken van de inmiddels beroemde jurk.


In haar nieuwe Londense winkel zal McCartney 23 witte en 23 zwarte jurken reproduceren, als onderdeel van haar Made With Love capsule collectie. De look-a-like outfits kosten 4000 euro per stuk.

Om een echte 'Meghan' te verkrijgen, dienen geïnteresseerden te mailen naar een speciaal e-mailadres, om zo een persoonlijke uitnodiging van de ontwerpster te ontvangen om de jurk daadwerkelijk te kunnen kopen.