×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bruce Willis toont familiefoto tijdens kerst

Bruce Willis toont familiefoto tijdens kerst
27.12.2017 -

Bruce Willis deelt bijna nooit foto's van zijn gezin met de rest van de wereld, maar deze kerst maakte hij uit een uitzondering. De Amerikaanse acteur heeft op z'n Instagram een kiekje van hem en zijn vrouw met hun twee jongste dochters geplaatst.


Op de foto staan Bruce en Emma (39) met de 3-jarige Evelyn en 5-jarige Mabel lachend voor de kerstboom, al kijkt de 62-jarige Bruce er een klein beetje ongemakkelijk bij.

De foto verscheen kort nadat de drie oudste dochters van Bruce een foto online zetten waarin ze in bikini langs een rivier in de sneeuw staan. Rumer, Scout en Tallulah zijn alle drie in de twintig en vonden het leuk om eens wat anders te doen dan het plaatsen van de bekende plaatjes bij de kerstboom. De moeder van deze kinderen is Demi Moore, met wie Bruce van 1987 tot 2000 getrouwd was.