×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Brooklyn Beckham zet tweede tattoo

Brooklyn Beckham zet tweede tattoo
10.04.2017 -

Nog geen week na zijn eerste tatoeage heeft Brooklyn Beckham een tweede tattoo laten zetten. De 18-jarige zoon van voormalig voetballer David Beckham plaatste op zijn Instagram een foto van de nieuwe tatoeage, een Fujitsu fotocamera.


Begin april liet Beckham zijn eerste tattoo zetten, op zijn rechteronderarm, van een indiaan met een verentooi. De afbeelding is een eerbetoon aan zijn vader die dezelfde tattoo heeft. Vader Beckham was aanwezig bij het zetten van de eerste tatoeage van zoonlief.

Maar de jonge Beckham kreeg kritiek op de afbeelding. Veel volgers vroegen zich af waarom iemand die geen enkele band heeft met indianen er eentje op zijn arm laat tatoeëren. Beckham negeerde de kritiek en benadrukte dat het voor hem een persoonlijke keuze was en hij de tattoo liet zetten uit respect voor zijn vader.

De nieuwe aanwinst op zijn linkerbiceps is waarschijnlijk omdat Beckham een grote liefde heeft voor fotografie, dat hij gaat studeren.