×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Brooklyn Beckham post foto van de dag dat zijn ouders elkaar ontmoetten

25.10.2016 -

Brooklyn Beckham is het eerste kind van Victoria en David Beckham. De 17-jarige Beckham-telg is gek op zijn familie en deelt daarom een foto van de dag dat zijn ouders elkaar ontmoetten.


Alleen staan niet beide ouders erop. Het is namelijk een foto van Victoria met mede-Spice Girl Mel. C. 'De dag dat mijn mam en pap elkaar ontmoetten op Old Trafford', schrijft Brooklyn bij de foto. 

Victoria en David ontmoetten elkaar in de Manchester United-spelerslounge op Old Trafford. Victoria was toen een beetje dronken, maar viel meteen als een blok voor de charmante voetballer. Hij speelde toen nog niet in het eerste team, zij was de bekende van de twee. Hij vroeg om haar nummer en zo begon de romance van een van de beroemdste sterrenkoppels van de wereld. 

 

The day my mum and dad met at Old Trafford.Love Mel C! Check out her new album… @melaniecmusic @victoriabeckham

Een foto die is geplaatst door bb (@brooklynbeckham) op