×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Brooklyn Beckham laat eerste tatoeage zetten

2.04.2017 -

Brooklyn Beckham heeft onlangs zijn eerste tatoeage laten zetten. De achttienjarige zoon van David en Victoria Beckham deelde dit weekeinde op Instagram foto’s van zijn bezoek aan de tatoeageshop.


Brooklyn koos voor een plaatje van een indiaan op zijn rechteronderarm. Voor zijn eerste permanente lichaamsversiering klopte de tiener aan bij Mark Mahoney, een bekende tattoo artist in Los Angeles. 'Ik voel me vereerd dat mijn vaders vriend Mark mijn eerste tatoeage zet', schreef Brooklyn bij een van de foto’s waarop te zien is hoe het plaatje wordt gezet.

'Onwijs bedankt Mark', schreef Brooklyn bij een andere foto. 'Net als mijn vader.' David Beckham liet heel wat plaatjes op zijn lichaam vereeuwigen. De 41-jarige ex-voetballer heeft onder meer zijn armen, rug en borstkas laten versieren.

 

Thank you so much Mark x just like dads

Een bericht gedeeld door bb (@brooklynbeckham) op

 

Honoured to have my first tattoo done by dads friend Mark Mahoney

Een bericht gedeeld door bb (@brooklynbeckham) op

 

Een bericht gedeeld door bb (@brooklynbeckham) op