×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Brooklyn Beckham krijgt eigen kledinglijn’

27.07.2018 -

De oudste zoon van David en Victoria Beckham onderhandelt over een eigen kledinglijn. Het gaat om een deal van zo’n 2,5 miljoen pond (2,8 miljoen euro).


Kledingmerk BoohooMan, dat voornamelijk online verkrijgbaar is, zou met de 19-jarige Brooklyn vooral betaalbare mode op de markt willen brengen. Dat doet het bedrijf nu al met de Engelse voetballer Dele Alli en met Britse rapper Stefflon Don, meldt Daily Mirror.

Een insider uit de Britse modewereld vertelt aan de krant dat het merk vooral mogelijkheden ziet in Brooklyn vanwege zijn 11,4 miljoen volgers op Instagram. Zijn beroemde familie zou daarbij ook een hoop publiciteit met zich meebrengen.