×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Brooke Mueller opnieuw in afkickkliniek’

‘Brooke Mueller opnieuw in afkickkliniek’
8.08.2019 -

Brooke Mueller heeft zich opnieuw laten opnemen in een afkickkliniek. De actrice en ex van Charlie Sheen zit in een kliniek in het oosten van de VS, zo bevestigt haar management.


Het is voor de 41-jarige Brooke niet haar eerste verblijf in een kliniek: in 2017 werd ze twee maanden opgenomen. Die opname volgde op een verblijf in een psychiatrisch ziekenhuis, nadat de actrice een overdosis medicijnen had genomen.

De afgelopen weken bereikten berichten over nieuw drugsgebruik de media. Page Six publiceerde een audiotape waarop is te horen dat Mueller drugs probeert te bestellen. Hetzelfde medium toonde deze week beelden van Mueller terwijl ze crystal meth gebruikt.