×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Broertje Henny Huisman overleden

Broertje Henny Huisman overleden
23.10.2018 -

Dramatisch nieuws voor Henny Huisman. Zijn jongere broertje Wietse is heel plotseling overleden. Wietse was pas 62 jaar.


Het broertje van Henny is de vader van Jordy en Sander Huisman, bekend als Kris Kross. ‘Het is een natuurlijke dood en ze zijn nu aan het uitzoeken wat het geweest is. Onze vader is nog maar 62,’ vertellen de broers aan Shownieuws.

Wietse werd dood aangetroffen in de keuken. ‘Henny was als tweede ter plaatse. Die was helemaal in shock. Z’n jongste broertje die er niet meer is. Dat klopt niet, dat hoort niet. Hun moeder is 89 en die verliest nu een kind. Het laatste bericht dat we kregen van onze vader was een felicitatie met de platina plaat die we kregen bij 538. Daar waar hij apetrots op.’