Broer Paris Hilton in elkaar geslagen

Barron Hilton (24), het broertje van Paris, is vrijdagochtend tot pulp geslagen tijdens een feestje in Miami. Barron beweert nu dat niemand minder dan Lindsay Lohan achter de aanval zat, weet TMZ.

Het feestje vond plaats bij een huis in Miami waar LiLo verbleef voor een kunstfestival. Meerdere bronnen van de entertainmentsite claimen dat iemand Barron ervan beschuldigde dat hij onaardige dingen zou hebben gezegd over de actrice. Niet veel later werd de jonge telg van Hilton in elkaar geslagen.

Barron sprak daarna met de politie en gaf aan dat Lindsay de aanval had opgezet. Volgens hem kwam LiLo met een vriend naar hem toe en begon ze opeens te schreeuwen: "Je praat negatief over mij en mijn vriendje, dit krijg je ervan!"

Toen de vriend Barron steeds meer begon te provoceren, zou LiLo hem hebben uitgelachen. De 24-jarige zou zijn aanvaller niet hebben kunnen identificeren, maar zou de politie hebben verteld dat Lindsay achter de aanval zat.

TMZ sprak ook met vader Michael Lohan en die claimt dat zijn dochter er niets mee te maken had en weg was voordat de vechtpartij uitbrak. Bovendien waren er meerdere ooggetuigen, onder wie bodyguards, die dit verhaal zouden bevestigen.