×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Broer Nicki Minaj schuldig aan kindermisbruik

10.11.2017 -

Jelani Maraj, de broer van rapper Nicki Minaj, is donderderdag schuldig bevonden aan het seksueel misbruiken van een kind onder de dertien jaar. Dat meldt People op gezag van het OM.


Maraj, die de beschuldigingen lange tijd ontkende, stond terecht in New York. De rechter veroordeelde de 38-jarige Miraj voor het in gevaar brengen van het welzijn van een kind en voor de brute aanranding van een minderjarige.

Over een maand hoort Nicki's oudere broer of de eis van 25 jaar gevangenisstraf wordt ingewilligd. Maraj hoorde de strafeis stoïcijns aan. Zijn advocaat bracht eerder ter verdediging dat de beschuldigingen waren verzonnen om 25 miljoen dollar van zijn cliënt te krijgen. Maraj zit vast tot hij weer voor de rechter moet komen voor de uiteindelijke uitspraak.

Maraj werd in december 2015 al gearresteerd voor het delict, maar werd al snel vrijgelaten wegens het betalen van de 100.000 dollar borgsom. Het is nog onduidelijk of hij in beroep gaat tegen het vonnis. Minaj heeft nooit publiekelijk gereageerd op de beschuldigingen tegen haar broer.

De officier van justitie vertelde hoe het misbruik begon toen het slachtoffer elf jaar was. Miraj verkrachtte het meisje tussen april en november 2015 herhaaldelijk toen haar moeder aan het werk was, vertelt de OM-woordvoerder aan People.

Het nu veertienjarige slachtoffer getuigde dat Maraj haar 'zijn pop' noemde. Als ze weigerde, gebruikte hij geweld. Ook vertelde Maraj haar dat ze het misbruik geheim moest houden, aldus Brosh.