×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Broer Kevin Spacey vreest voor zelfmoord

Broer Kevin Spacey vreest voor zelfmoord
20.02.2019 -

De broer van Kevin Spacey is bang dat de acteur zelfmoord zou kunnen plegen nu hij door meer dan dertig mannen wordt beschuldigd van seksueel misbruik. Dat doet Randy Fowler, de enige broer van Spacey, uit de doeken in The Sun.


De 63-jarige Fowler maakt zich grote zorgen om Spacey en dringt er bij hem op aan zijn verantwoordelijkheid te nemen, zijn schuld toe te geven en zijn straf te erkennen als de voormalig House of Cards-ster volgende maand voor de rechter moet verschijnen. Tot nu toe spreekt Spacey de beschuldigingen via zijn advocaten tegen. Mogelijk wil hij de waarheid niet onder ogen zien, denkt zijn broer.

Toch verwacht Randy, die al meer dan een decennium niet met Kevin heeft gesproken, dat het niet zo’n vaart zal lopen. ‘Ik maak me zorgen over het feit dat hij zelfmoord pleegt. Maar dan moet je denken: nee, hij is te narcistisch, dat zou hij waarschijnlijk niet doen. Maar je zou er versteld van staan ​​waartoe mensen in staat zijn als ze niet met de waarheid kunnen omgaan.’