‘Brittany Murphy verslaafd aan pijnstillers’

Simon Monjack, de echtgenoot van de overleden actrice Brittany Murphy isfel tegen het uitvoeren van een autopsie. Wat heeft hij te verberen?

Volgens vrienden was de 32-jarige actriceverslaafd aan pijnstillers. Het gaat om het middel Vocidin, de pijnstiller waarMichael Jackson ook aan verslaafd was. De verslaving ontstond nadat Brittanyplastische chirurgie had ondergaan.

Dit zou de reden kunnen zijn van Simonsterughoudendheid tegenover autopsie. De beslissing of er lijkschouwing gepleegdwordt ligt echter niet bij de familie van de overledene, maar bij de politie.Deze zal dus hoe dan ook uitgevoerd worden.

Er was meer aan de hand dan alleen eenpijnstillerverslaving. De actrice verloor de laatste tijd veel gewicht enmaakte een instabiele indruk, waardoor haar vrienden ook een cocaïneverslavingvermoedden.

Bij haar laatste première begin december was Brittany echtererg positief tegen de pers. “Ik ben ontzettend gelukkig met mijn geweldige mandie heel veel van me houdt. Volgend jaar wil ik graag een kind krijgen,”vertelde ze toen.