×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Britt Dekker helpt doodzieke kinderen

25.04.2018 -

Britt Dekker heeft vandaag niet één, maar twee wensen in vervulling laten gaan van twee doodzieke kinderen.


'De grootste wens van Dyna, 12 jaar, was om mij te ontmoeten. Ze heeft een erge vorm van taaislijmziekte en vandaag hebben we haar wens uit laten komen. Als verrassing mocht ze ook op mijn Fries (paard) Vito rijden! Dyna je bent een grote lieverd!', schrijft Britt op haar Instagram.

Maar dat is nog niet alles. Ook de droom van de 15-jarige Nienke is in vervulling gegaan: 'Ze heeft eierstokkanker en haar droom was om samen met mij op een Fries te rijden. Laat ik die nou net hebben, dus voor mij een kleine moeite! We hebben heerlijk samen gereden…', aldus Britt.

De twee dames konden hun wens in vervulling laten gaan via de organisatie Make A Wish. Een organisatie die doodzieke kinderen helpt om hun grootste droom in vervulling te laten gaan. Iets waar de vrolijke Britt maar al te graag aan mee helpt. Zoet!