×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Britse royals in de ban van mogelijke coronabesmetting

Britse royals in de ban van mogelijke coronabesmetting
22.03.2020 -

Leden van het Britse koningshuis maken zich zorgen over hun gezondheid, melden de zondagskranten in Groot-Brittannië. Een medewerker van Buckingham Palace is positief getest op het coronavirus en prins Charles zou in dezelfde ruimte zijn geweest als de door het virus geïnfecteerde prins Albert van Monaco.


Het is onduidelijk of de besmette medewerker van Buckingham Palace direct contact heeft gehad met koningin Elizabeth. Tabloid The Sun weet echter te melden dat ‘The Queen’ nog niet vertrokken was naar Windsor Castle toen de besmetting aan het licht kwam.

Elizabeth reisde vorige week al af naar Windsor Castle voor de paasvakantie. Dat is een week eerder dan in de planning stond. Toekomstige afspraken worden per dag bekeken, afhankelijk van de dagelijkse gezondheidsadviezen die de vorstin krijgt.

Haar zoon prins Charles heeft zichzelf in isolatie gezet. Dat meldt ITV. De 71-jarige prins heeft daarvoor gekozen omdat hij in dezelfde ruimte is geweest als prins Albert van Monaco. Die werd vorige week positief getest op het virus. Charles heeft in een eerder stadium al zijn agenda aangepast en mijdt bijeenkomsten met grote groepen mensen.