×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Britse koninklijke familie vreest groot televisie-interview Harry en Meghan

Britse koninklijke familie vreest groot televisie-interview Harry en Meghan
13.01.2020 -

Het is de Britse koninklijke familie er alles aan gelegen om de crisis rond prins Harry en zijn vrouw Meghan maandag uit te praten. Het paleis vreest namelijk dat de hertog en hertogin van Sussex naar de pers stappen als ze niet krijgen wat ze willen.


ITV-journalist Tom Bradby, bevriend met zowel Harry als zijn broer William, stelt dat Harry een tv-interview overweegt om zijn redenen om een stap terug te doen binnen het koningshuis te verduidelijken. Zo’n interview zou grote schade aan de koninklijke familie kunnen aanrichten, zoals eind vorig jaar ook gebeurde na een tv-optreden van prins Andrew in BBC Newsnight.

Een bron binnen het paleis zegt tegen The Telegraph dat er ‘zorgen’ zijn over zo’n stap van Harry en Meghan. ‘Dit is wel het laatste wat de royals willen.’

Koningin Elizabeth houdt maandag op haar landgoed Sandringham een familieberaad over de kwestie. Behalve de koningin en Harry zijn ook de prinsen Charles en William aanwezig.

Ook interessant:

Nieuwe liefde Georgina Verbaan ontmoet dochtertje

Olcay Gulsen over turbulent jaar: ‘Ik heb wel wat traantjes gelaten’

Arne Toonen vindt nieuw liefdesgeluk bij Temptation-Yasmin