Placeholder

Britney Spears te ziek voor Choice Awards

Britney Spears had de uitreiking van de People's Choice Awards in Los Angeles graag bijgewoond, maar de zangeres besloot thuis te blijven om uit te zieken. ''Ik had er graag bij willen zijn vanavond, maar ik begon me ziek te voelen".

''Ik wil iedereen bedanken die op me gestemd heeft in de categorie Favorite social media celebrity. In het bijzonder mijn fans, het Britney-leger. Zonder jullie was dit niet mogelijk geweest. Ik vind het fijn dat ik het leven met jullie kan delen en dat jullie me zo steunen. Blijf vooral vriendelijk online en verspreid liefde'', schrijft Britney aan haar 43,7 miljoen volgers op Twitter.

The People's Choice Awards werden voor de 42e keer uitgereikt in meer dan vijftig categorieën. The Voice blijft in de prijzen vallen. De talentenjacht uit de stal van John de Mol werd woensdag gekozen tot Favoriete televisiecompetitie. Andere genomineerden voor de People's Choice Award in die categorie waren America's Got Talent, Dancing With The Stars, MasterChef en American Ninja Warrior.

De afgelopen twee jaar won The Voice ook al een People's Choice Award. In 2013 en 2015 won het van oorsprong Nederlandse programma in de Verenigde Staten een Emmy, voor Outstanding Reality-Competition Program. In 2014 kon The Voice een nominatie voor een Emmy niet verzilveren.

The Voice, waarin bekende artiesten als coach op zoek gaan naar een nieuw zangtalent, is naast in Nederland en de VS te zien in zo'n 140 landen. De coaches in de Amerikaanse versie zijn momenteel Adam Levine, Blake Shelton, Pharrell Williams en Gwen Stefani.