×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Britney Spears moet meer alimentatie betalen aan ex-man

25.09.2018 -

Het langslepende geschil over de hoogte van de alimentatie die Britney Spears aan haar ex-man Kevin Federline moet betalen is tot een einde gekomen. Britney stemde uiteindelijk toe Kevin maandelijks meer geld te geven dan hij tot nu toe kreeg en hoopt zo de rust voor hun twee zoontjes terug te laten keren. Beide partijen zouden tevreden zijn met de uitkomst.


De popster betaalde 'K-Fed' oorspronkelijk zo'n 18.000 euro per maand, maar volgens Federline was dat bij lange na niet genoeg om op te kunnen boksen tegen het leven dat zijn puissant rijke ex hun zoons kan bieden. Vanwege zijn leeftijd zou hij als danser niet meer aan de bak komen en moet hij maandelijks de eindjes aan elkaar knopen om rond te komen. Kevin heeft in totaal 6 kinderen bij 3 verschillende vrouwen. Insiders beweren Britney degene is die hierdoor alimentatie voor 6 in plaats van 2 kinderen betaalt, meldt The Blast

Over de exacte uitkomst van hun overeenstemming zijn geen details prijs gegeven, al draaide de superster ook op voor de juridische kosten die Federline gedurende deze zaak heeft gemaakt. Die liepen op tot zo'n 85.000 euro.