Britney Spears

Britney Spears dreigt met juridische stappen tegen zus

Sinds het boek Things I Should Have Said van Jamie Lynn Spears is uitgekomen, is Britney Spears volop in het nieuws geweest. Waar ze zich eerst in felle termen uitsprak via haar sociale media, heeft ze haar zusje nu via haar advocaat een dringend verzoek gestuurd om niet verder over haar te spreken. Britney is niet alleen boos over de uitspraken in het boek, maar ook over dingen die Jamie Lynn daarna in interviews over haar deed. Dit meldt E! News.

“We schrijven deze brief met enige twijfel omdat Britney zo min mogelijk aandacht aan je slecht getimede boek en de misleidende en belachelijke uitspraken die je over haar doet wil geven. Hoewel Britney je boek niet heeft gelezen, en dat geenszins van plan is, is zij met haar miljoenen fans geschokt dat je haar zo misbruikt om er zelf financieel beter van te worden. Zij staat dit niet toe en dat hoeft ze ook niet te doen,” aldus Mathew Rosengart, de advocaat van de zangeres.

Hij vervolgt: “Iedereen weet welk leed Britney is aangedaan tijdens haar curatorschap, nadat ze in de jaren daarvoor al groeiende met een alcoholische en onbetrouwbare vader en zij de broodwinner was. Sterker nog, dat je vader zo was geef je zelf in je boek toe. Britney zal niet langer onderdrukt, gekleineerd of op andere wijze gepest worden, nadat ze 13 jaar lang haar fundamentele rechten heeft moeten opgeven.”

Jamie Lynn heeft nog niet gereageerd op de brief van Britney’s advocaat.