×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Britney Spears in kliniek door foute medicijnen

Britney Spears in kliniek door foute medicijnen
23.04.2019 -

Britney Spears is een paar weken geleden in een kliniek beland door een verkeerde cocktail van medicijnen. Door de specifieke samenstelling zou de zangeres mentaal instabiel zijn geworden.


De 37-jarige Britney kreeg al langer medicijnen maar deze waren de laatste tijd niet meer effectief. Haar artsen moesten daarom experimenteren met een nieuwe combinatie van medicijnen die wel zou werken. Dit ging niet gelijk goed waardoor ze instabiel zou zijn geworden. Hierdoor wilde ze ook niet meer samenwerken met haar artsen.

Inmiddels gaat het beter met Britney en zouden de medicijnen aanslaan. De zangeres mocht zondag zelfs even naar huis vanwege Pasen. Aan het eind van de dag ging Britney weer terug naar de kliniek.

Britney, die al eerder worstelde met psychische problemen, liet zich begin deze maand opnemen in de kliniek voor een verblijf van dertig dagen. De zangeres zou worstelen met de ziekte van haar vader. Ze legde haar carrière in januari voor onbepaalde tijd stil om zich volledig op haar familie te kunnen richten.