Bridget Maasland

Bridget Maasland over onenightstands: ‘Daar heb ik geen moeite mee’

Bridget Maasland wil graag een nieuwe man in haar leven, maar mocht het bij een onenightstand blijven, dan heeft ze daar ook geen problemen mee. “Ik heb misschien iets meer testosteron in mijn lijf dan de gemiddelde vrouw”, aldus de RTL-ster in haar podcast Bridget & Friends.

Na de relatiebreuk met de twintig jaar jongere André Hazes eind vorig jaar is Bridget Maasland (46) niet meer met een andere man gespot. Wel heeft ze onlangs een Duitser ontmoet via een datingapp, met wie ze vervolgens contact via WhatsApp onderhield.

‘Helemaal klaar mee’

“Het is echt een leuke man met leuke hobby’s, hij doet leuke dingen, leuk werk, van mijn leeftijd, echt, alles was hartstikke leuk”, zei Bridget over hem. Maar nadat de man in kwestie voorkeur gaf aan zijn audioboek in plaats van online romantisch gelijktijdig met elkaar koken, kapte ze direct het contact af. “Als ik met een idee voor een romantische date op afstand kom, dan kom je dáár toch niet mee? Ik heb gezegd dat het toch misschien niet zo’n goed idee was. Ik ben er helemaal klaar mee.”

‘Ik kan het wel’

Nu vertelt Bridget over haar liefdesleven: “Ik heb geen relatie, en nu met corona is het ook vrij moeilijk om dan wel af en toe seks te hebben. Als ik geen relatie heb, vind ik het ook niet erg om geen seks te hebben. Maar als ik iemand heb, dan is het van: hou me tegen, haha! Overigens, juist als je een lange relatie hebt, kan ik me ook wel voorstellen dat je kunt denken: nu even niet.” Een man meenemen voor één nacht ziet de presentatrice niet als een probleem. “Natuurlijk, ik zou liever het hele pakket hebben, dan is het veel leuker. Dan beleef je het ook intiemer en intenser, maar ik kan het wel, als ik wil.”

Het hele artikel lees je deze week in Weekend

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen