Bridget Maasland

Bridget Maasland onthult: ‘Ik wilde vroeger Monique heten’

Bridget Maasland was vroeger helemaal niet blij met haar naam. Ze vond het een lastige naam en wilde eigenlijk Monique heten. Dat onthult de presentatrice in haar nieuwe podcast Bridget And Friends.

‘Dus ik wilde eigenlijk ook anders heten. Ik durf eigenlijk bijna niet te zeggen hoe ik eigenlijk wide heten, maar dat komt doordat er veel is gebeurd met die naam. Maar ik wilde eigenlijk Monique heten’, vertelt Bridget aan haar co-hosts Justine Marcella en Clarice Stenger. ‘Dan had je een heel ander leven gehad’, vertelt Clarice. ‘Dan was je gewoon nu in de steek gelaten en niet vorig jaar’, doelt Claire op de breuk tussen André Hazes en Monique Westenberg.

Bridget vond de naam Monique heel gewoon, terwijl ze ‘Bridget’ een moeilijke, Engelse naam vond. ‘Maar nu ben ik natuurlijk intens blij (…) dat ik gewoon een hele mooie Engelse naam heb. Ja, ik ben er wel blij mee. Ik vind het een mooie naam.’

Na de eerste breuk met Monique Westenberg hadden André Hazes en Bridget Maasland een kortstondige relatie. Na amper drie maanden verliet de zanger Bridget weer voor Monique. André vroeg in december Monique zelfs ten huwelijk, maar afgelopen maart verbrak André opnieuw de relatie en daarmee ook de verloving.