×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bridget Maasland is nieuwe liefde André Hazes

Bridget Maasland is nieuwe liefde André Hazes
10.11.2019 -

André Hazes heeft zijn ex Monique verlaten voor niemand minder dan Bridget Maasland. Bronnen dichtbij de zanger bevestigen dat aan Weekend.


Monique liet zaterdag al doorschemeren dat André gevoelens heeft voor een andere vrouw ‘waar hij een tijdje contact mee heeft’. ‘Wie dit is maakt het alleen maar nog pijnlijker,’ stelde ze. Eerder zaterdag maakte André zelf bekend dat de relatie tussen hem en Monique definitief voorbij was.

‘Sinds kort heb ik inderdaad contact met Bridget Maasland en we onderzoeken of we het leuk vinden samen,’ vertelt André aan Shownieuws. ‘Uit respect naar de moeder van onze zoon en naar hem toe heb ik dit verteld aan Monique. Het is mijn goed recht, we zijn immers al een tijdje uit elkaar en wonen niet meer samen.’

Monique meldde zaterdag dat André gevoelens heeft voor een andere vrouw ‘waar hij een tijdje contact mee heeft’. ‘Wie dit is maakt het alleen maar nog pijnlijker,’ stelde ze toen. Eerder die dag maakte André via zijn management zelf bekend dat de relatie tussen hem en Monique definitief voorbij was.