bridget maasland

Bridget Maasland is nieuwe liefde André Hazes

André Hazes heeft zijn ex Monique verlaten voor niemand minder dan Bridget Maasland. Bronnen dichtbij de zanger bevestigen dat aan Weekend.

Monique liet zaterdag al doorschemeren dat André gevoelens heeft voor een andere vrouw ‘waar hij een tijdje contact mee heeft’. ‘Wie dit is maakt het alleen maar nog pijnlijker,’ stelde ze. Eerder zaterdag maakte André zelf bekend dat de relatie tussen hem en Monique definitief voorbij was.

‘Sinds kort heb ik inderdaad contact met Bridget Maasland en we onderzoeken of we het leuk vinden samen,’ vertelt André aan Shownieuws. ‘Uit respect naar de moeder van onze zoon en naar hem toe heb ik dit verteld aan Monique. Het is mijn goed recht, we zijn immers al een tijdje uit elkaar en wonen niet meer samen.’

Monique meldde zaterdag dat André gevoelens heeft voor een andere vrouw ‘waar hij een tijdje contact mee heeft’. ‘Wie dit is maakt het alleen maar nog pijnlijker,’ stelde ze toen. Eerder die dag maakte André via zijn management zelf bekend dat de relatie tussen hem en Monique definitief voorbij was.