×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bridget Maasland en André Hazes beginnen in Marokko aan 2020

Bridget Maasland en André Hazes beginnen in Marokko aan 2020
1.01.2020 -

Na een kerst met de familie zijn André Hazes en Bridget Maasland in het vliegtuig gestapt voor oud en nieuw. De tortelduifjes vlogen naar Marokko, waar ze om middernacht begonnen aan een jaar dat in het teken staat van de liefde.


‘2020 mag alleen maar over liefde gaan!’ schreef Bridget op Instagram bij een foto waarop ze haar lover een kus geeft. André stelt voor in het nieuwe jaar ‘liever te zijn voor elkaar’. ‘Ik hoop op een jaar waar minder mensen van achter hun computer andere mensen het leven zuur proberen te maken,’ schreef hij bij zijn kiekjes uit Casablanca.

‘Een jaar waarin mensen meer nadenken of meer weten over een situatie voor er dingen worden gezegd of geschreven’, ging de zanger verder. ‘Ik gun jullie allemaal het dubbele van wat jullie mij toe wensen en ik ben ongelooflijk dankbaar voor een heel mooi leven, die ik de afgelopen jaren kende en die mij nog te wachten staat, een prachtige zoon, een mooie carrière, en een nieuwe liefde.’

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

2020 mag alleen maar over liefde gaan!❤️❤️❤️❤️ #happynewyear

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland) op