Bridget Maasland

Domper na domper: RTL schrapt De Zwakste Schakel met Bridget Maasland

Door de breuk met André Hazes is Bridget Maasland al dagenlang onderwerp van gesprek, en nu verving RTL haar programma De Zwakste Schakel woensdag óók nog met een herhaling van dramaserie Meisje van Plezier.

Mediacircus

Of het mediacircus rondom de presentatrice hier iets mee te maken heeft? De zender zegt van niet. “Afgelopen zondag waren deze afleveringen al te zien, maar we willen onze kijkers nog een kans bieden om op deze hedendaagse en intieme serie aan te haken”, laat RTL aan Shownieuws weten. Vanaf volgende week is de spelshow dan ook gewoon weer te zien.

‘Het is veel’

Maandag maakten André en Bridget bekend na drie maanden een punt achter hun relatie te zetten. “Door al die negativiteit, al die druk en weerstand hebben we niet de kans gekregen om onze eigen liefde te ontplooien”, vertelde de presentatrice op Radio 538. “Daarbij hebben allebei een heel andere levenswijze en dat matcht niet. Andere levensvisie, andere ambities. Ik ben natuurlijk ook een werkende moeder en wil mijn kind het beste geven wat er is. Het is veel.”

Lees ook: Bridget reageert op geruchten André en Monique

Bron: Shownieuws