×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bridget: ‘André is de liefde van mijn leven’

Bridget: ‘André is de liefde van mijn leven’
21.01.2020 -

André Hazes viert vandaag zijn 26ste verjaardag, en dat laat Bridget niet onopgemerkt voorbij gaan. Op Instagram zet ze haar grote liefde in het zonnetje.


De 45-jarige Bridget schreef op Instagram een lief bericht voor haar jarige André. ‘Ik ben zo onwaarschijnlijk trots op jou.. Jouw hart zit echt op de juiste plek. Als vriend, als vader, als man, als hubby. Gefeliciteerd knapperd. Ben je klaar voor de rest van je leven? Dit is de bedoeling. Jij bent de liefde van mijn leven.’

André besluit zelf ook te reageren op het bericht: ‘Een spiegel waar ik in kijk. Blij dat ik mijn 43e verjaardag met jou mocht vieren!’

De mediastorm waarin de twee terechtkwamen toen hun relatie aan het licht kwam, is inmiddels weer wat gaan liggen. De start was behoorlijk turbulent voor het koppel. Een dag voordat André in november onthulde dat hij voor Bridget was gevallen, werd bekend dat zijn relatie met Monique Westenberg, de moeder van zijn zoontje André, was gestrand.

Ook interessant:

Monique Westenberg reageert op liefdesgeruchten Tino Martin

Monica Geuze deelt foto’s met haar ‘nieuwe liefde’

Wesley Sneijder richt zijn pijlen nu op Nikkie Plessen