Brian McFadden gaat scheiden

Brian McFadden (35) gaat scheiden. De voormalig Westlife-zanger en zijn vrouw Vogue Williams hebben dinsdagavond bekendgemaakt dat hun huwelijk na drie jaar voorbij is.

De Ierse dj en realityster Vogue Wiliams schreef: ''Met verdriet hebben Brian en ik de moeilijke beslissing genomen elk ons eigen weg te gaan. We zullen altijd om elkaar blijven geven en vrienden blijven. We wensen elkaar het allerbeste voor de toekomst. Daar hebben we verder niets aan toe te voegen. We danken onze vrienden en familie voor hun steun in deze moeilijke periode." Brian deelde bijna exact dezelfde tekst op Twitter.

Het koppel trouwde op 2 september 2012 in Florence. Dit jaar kochten ze volgens Daily Star hun eerste gezamenlijke huis in Dublin. De timing van Brians bekendmaking is volgens de krant opmerkelijk, aangezien dinsdag ook zijn ex Kerry Katona de krantenkoppen haalde met scheidingsnieuws. Naar verluidt heeft de Atomic Kitten-zangeres haar man George Kay uit huis gezet. Zij trouwde in september vorig jaar met haar fitnessmodel en voormalig rugbyspeler. Ze hebben een dochtertje van een jaar, Dylan Jorge.

Kerry Katona en Brian McFadden trouwden in 2002 en hebben samen twee dochters, Molly en Lilly-Sue. Ze gingen in 2004 uit elkaar. In december 2006 werd de scheiding officieel. Daarna had Brian jarenlang een relatie met zangeres Delta Goodrem. In 2011 gingen ze uit elkaar. Een jaar later verloofde hij zich met Vogue.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen