×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Brian Austin Green negeert oudste zoon’

‘Brian Austin Green negeert oudste zoon’
15.11.2018 -

De oudste zoon van Brian Austin Green heeft amper contact met zijn vader. Volgens de moeder van Kassius, actrice Vanessa Marcil, mag de 16-jarige niet eens weten waar zijn vader en diens echtgenote Megan Fox wonen.


Na een vraag van een volger op Instagram, plaatste Vanessa een lang antwoord in haar comments. Daarin beweerde ze dat 'Kass' al jaren niet meer bij zijn vader thuis mag komen, en zijn jongste halfbroertje Journey (2) nog nooit heeft gezien. Ook zou Brian de kat van de jongen hebben weggegeven en zijn slaapkamer hebben leeggeruimd.

Volgens de Las Vegas-actrice mag haar zoon alleen opdraven als Brian goede sier wil maken. Zo zou hij Kassius hebben meegenomen op een werktripje naar Mexico, waarbij hij zelf een fotograaf inhuurde en de beelden naar de media lekte. De tiener zou enorm in de war zijn van het gedrag van zijn vader.

Brian en Vanessa waren maar kort bij elkaar. Twee jaar na de geboorte van Kassius kreeg de Beverly Hills 90210-ster iets met Megan Fox. Met haar kreeg hij drie zoons, naast Journey zijn zij ook ouders van Noah (6) en Bodhi (4).