Breuk Bridget & Pepijn definitief

Lange tijd hoopte Bridget Maasland nog op een verzoening met haar ex, maar de hoop is nu vervlogen: “Ik denk niet meer dat het goed gaat komen.”

Bridget enPepijn gingen afgelopen jaar na een relatie van 9 jaar uit elkaar. Hun zoontje Meesis nog maar 1 jaar en dat maakt de breuk extra pijnlijk.

Tegelijkertijdis Mees degene die Bridget de meeste steun geeft in deze moeilijke tijd. “Mijnzoon is zó te gek: dat maakt heel veel goed. Dat is zo’n feest, die trekt jeoveral doorheen. Weet je: ik hoef maar één glimlach op dat gezichtje te zien enhet is allemaal weer goed. Ook met Pepijn is het gelukkig op een fijne maniergeregeld: we hebben een co-ouderschap.”

Over deexacte reden van de breuk wil Bridget nog steeds niets kwijt. “Je twijfelt nietvoor niets al langere tijd aan je relatie en het besluit om uit elkaar te gaanneem je met een reden. Een reden die ik voor mezelf wil houden. Het moment datPepijn uit ons huis vertrok was uiteraard heftig. Maar het is één moment in eenhele reeks van verdrietige gebeurtenissen. Zeker omdat je ook nog net samen eenkindje hebt.  Dat maakt hethelemaal verdrietig…”

Juist op indeze verdrietige tijd in haar leven is Bridget bezig met een nieuw programmamet de titel ‘Hoe Word Ik Gelukkig?’ “Aan de ene kant is het een tegenstellingmet hoe ik nu in het leven sta, maar aan de andere kant helpt het me ook. Ikmoet dóór en in dit soort situaties vind ik het eigenlijk wel prettig om het lekker druk te hebben. Ikontdek nieuwe kanten aan mezelf en dus nieuwe mogelijkheden.”