×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Brecht van Hulten niet op tv door hersenschudding

Brecht van Hulten niet op tv door hersenschudding
6.01.2019 -

Brecht van Hulten kan het tv-programma Kassa voorlopig niet presenteren omdat ze een hersenschudding heeft. Zondag gaf Kassa een verklaring voor de afwezigheid van de presentatrice.


'Brecht heeft een hersenschudding en moet enige tijd rust houden op advies van de dokter. Ze hoopt spoedig weer de oude te zijn en Kassa weer te kunnen presenteren', staat op het Twitter-account van Kassa te lezen.

Het ging steeds meer kijkers opvallen dat Brecht het consumentenprogramma niet presenteert. De laatste twee reguliere afleveringen werden gepresenteerd door Amber Kortzorg. Zij is bekend van de rubriek Belbus. Zaterdagavond presenteerde Amber ook de speciale uitzending: het Belbus Gala.