×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bram Moszkowicz wordt rechercheur

16.08.2017 -

Bram Moszkowicz heeft tijdens zijn carrière als advocaat voor hete vuren gestaan, maar vond deelnemen aan Kroongetuige toch heel spannend. Samen met acht andere BN'ers verbleef hij enkele weken in het Zweedse dorpje Öregrund om voor het nieuwe RTL4-programma een fictieve moord op te lossen.


Voordat hij ja zei wilde de voormalig strafpleiter wel weten tegen wie hij het moest opnemen in het spelprogramma. "Dat vond ik belangrijk. Voor de kwaliteit van het programma. En er zijn ook mensen met wie ik niet op reis zou zijn gegaan. Je zit toch met alle deelnemers in een relatief kleine ruimte", zegt Moszkowicz in De Telegraaf.

Onder leiding van presentatrice Monic Hendrickx gaan vanaf 2 september Moszkowicz en Achmed Akkabi, Marcel Musters, Esmée van Kampen, Tooske Ragas, Frits Wester, Fatima Moreira de Melo, Thijs Zeeman, en Monica Geuze op zoek naar de dader van een moord waarvan zij niets hebben gezien. Elke week valt de slechtste speurder af.