×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bram Moszkowicz wordt opa

Bram Moszkowicz wordt opa
13.05.2019 -

Bram Moszkowicz wordt binnenkort opa. Zijn zoon Nathan en diens vriendin Nadeche de Zwart verwachten dit jaar een kind.


Nathan Moszkowicz, die artiestenmanager van onder anderen Lil’ Kleine is, plaatste zelf maandagavond een grappige foto op Instagram, waarin hij een zwart babyschoentje tegen zijn oor houdt. Daarbij schrijft de jonge Moszkowicz ‘baby calling’.

Nathan is al een paar jaar samen met zijn vriendin Nadeche de Zwart. Het model plaatste zelf ook foto’s van haar flinke buik op Instagram. ‘Ontzettend gezegend met ons kleine wonder. Ik ben zo trots om jouw mama te mogen worden’, schreef ze.

Wanneer Bram zijn kleinkind in zijn armen mag sluiten is niet bekend. Uit foto’s op Instagram blijkt dat Nadeche 4,5 maanden geleden nog met een cocktail aan de bar in Dubai zat.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Baby calling…

Een bericht gedeeld door Nathan Moszkowicz (@nmoszkowicz) op