×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bradley Cooper heeft een oogje op Irina Shayk

Bradley Cooper heeft een oogje op Irina Shayk
27.04.2015 -

Bradley Cooper flirtte er afgelopen weekend tijdens het jaarlijkse galadiner van de Amerikaanse vereniging van Witte Huis-correspondenten op los met het 29-jarige Russische model. De 40-jarige acteur en Irina bleven de hele avond in elkaars buurt hangen.


Toch wisten Bradley en Irina zich in te houden en werd er niet te opzichtig geflirt, vertellen ooggetuigen aan New York Post. De acteur en het model zouden een paar dagen eerder al stiekem op een date zijn geweest. Samen bezochten ze een Broadway-musical.

De Hangover-ster en het model zijn allebei nog niet zo lang single. Cooper beëindigde onlangs na twee jaar zijn relatie met het Britse model Suki Waterhouse en Shayk brak een paar maanden geleden na vijf jaar met de Portugese stervoetballer Cristiano Ronaldo.