×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bradley Cooper bloednerveus voor Oscaroptreden

Bradley Cooper bloednerveus voor Oscaroptreden
5.02.2019 -

Het idee dat hij gaat optreden tijdens de uitreiking van de Academy Awards, is doodeng voor Bradley Cooper. In een interview met Extra vertelt de acteur dat hij zich geregeld afvraagt waarom hij heeft toegezegd te zingen tijdens de ceremonie.


‘Ik denk dan weleens bij mezelf: ik moet een doodswens hebben’, aldus de acteur, die speciaal leerde zingen voor zijn rol als verslaafde muzikant in A Star Is Born, een film die hij ook regisseerde.

Bradley zal tijdens de awardshow samen met Lady Gaga het nummer Shallow uit A Star Is Born ten gehore brengen. In de film valt zijn personage Jackson voor onbekende zangeres Ally (Gaga). Het liedje, dat Gaga schreef met onder anderen Mark Ronson, is meerdere keren te horen in de film. Het nummer won een Critics’ Choice Award en een Golden Globe en is genomineerd voor een Oscar.