×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Brad Pitt op verjaardag Jennifer Aniston

Brad Pitt op verjaardag Jennifer Aniston
10.02.2019 -

Brad Pitt is zaterdag gespot op het verjaardagsfeestje van zijn ex-vrouw Jennifer Aniston. De actrice, bekend als Rachel van Friends, vierde haar vijftigste verjaardag met een groot feest in de Sunset Tower in Los Angeles. Pitt en Aniston vroegen een scheiding aan in 2005 na een huwelijk van 5 jaar.


Bard Pitt was niet de enige ex van Jennifer Aniston die zijn gezicht liet zien op het feest: ook John Mayer stond op de gastenlijst. Mayer en Anniston hadden in 2008 en 2009 een stormachtige knipperlicht-relatie. En het wordt nog ingewikkelder: ook de ex-verloofde van Pitt, Gwyneth Paltrow, was aanwezig.

Andere bekende gasten waren onder andere Katy Perry en vriendje Orlando Bloom, Reese Witherspoon, Ellen DeGeneres en Robert Downey Jr.