Brad Pitt en Angelina Jolie uit elkaar?

Volgens een Britse krant gaan Brad en Angelina echt uit elkaar. Ze zouden zelfs al advocaten in de arm genomen hebben om de scheiding te regelen.

De geruchtenmachine draait overuren: Brad Pitten Angelina Jolie zouden uit elkaar gaan, volgens bronnen is de scheidingsprocedurezelfs al gestart.

Een hotelmedewerkster beweert Angelina betraptte hebben terwijl ze vreemdging met de dialectcoach voor haar nieuwe filmSalt. Ondanks dat de coach het verhaal officieel ontkende blijven erverhalen de ronde doen over een breuk tussen de twee.

Ook zou Brad terugverlangen naar de tijd dathij getrouwd was met actrice Jennifer Aniston. Zij zou echter alleen weercontact met hem willen als hij breekt met Angelina.

Volgens de Britse krant heeft hetacteurskoppel al afspraken gehad met de beste scheidingsadvocaten om hun miljoenenvermogen en de voogdij over hun kinderen te regelen. Brad en Angelina hebben 6 kinderen, waarvan 3biologisch en 3 geadopteerd. Ze zijn inmiddels 5 jaar samen, maar zijn nooit inhet huwelijksbootje gestapt. Naar verluidt zullen ze de kinderen samenopvoeden, maar de kinderen zullen fulltime bij Angelina wonen.

Het veelbesproken koppel is 6 januari noggefotografeerd terwijl ze elkaar omarmend een restaurant in New York in gingen.Toch verwacht een bron van de krant dat er snel eenofficiële aankondiging van de scheiding naar buiten komt.