×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Brad Pitt date Charlize Theron

Brad Pitt date Charlize Theron
20.01.2019 -

Twee jaar na het uit elkaar gaan van powercouple Brangelina, lijkt het erop dat Brad Pitt opnieuw aan het daten is geslagen. Het gaat niet om zomaar iemand: Pitt zou een relatie zijn begonnen met actrice Charlize Theron.


Volgens bronnen werden ze aan elkaar voorgesteld door de ex-verloofde van Theron, acteur Sean Penn, meldt The Sun. Tijdens een vertoning van de film Roma zou het nieuwe stel erg verliefd hebben geleken. De twee zouden zijn beginnen met daten rond kerst. Ze hebben allebei kinderen, maar hebben hun nieuwe partner nog niet aan hun kroost voorgesteld.

Eerder werd gefluisterd dat Pitt opnieuw zou daten met ex-vrouw Jennifer Aniston. Dat werd uiteindelijk door de acteur ontkend.