‘Brad Pitt baalt enorm van vechtscheiding’

De scheiding van Angelina Jolie is Brad Pitt niet bepaald in de koude kleren gaan zitten. De acteur zou het verschrikkelijk vinden dat hun zes kinderen dit hele gebeuren moeten meemaken.

'Angelina is er puur op uit om hem door het slijk te halen, iets wat Brad zorgen baart. Hij denkt dat het schadelijke gevolgen voor de toekomst van hun kinderen kan hebben,'meldt een bron aan The Blast.

Pitt ziet geen probleem in een gelijkwaardige voogdij, maar daar denkt Jolie anders over. Zij wil nog altijd eenzijdig voogdijschap over hun kroost hebben, waarvoor ze bereid is ver te gaan in de rechtszaal. Brad denkt dat het zestal inmiddels genoeg geleden heeft onder hun onderlinge gekift en wil zo snel mogelijk een einde maken aan de 'vechtscheiding'.

Een onafhankelijke evaluator heeft zich inmiddels op de zaak gestort, die 4 december voorkomt. Naar alle waarschijnlijkheid duurt die ook een aantal weken, tot ergernis van Pitt, die zich er terdege van bewust is dat de kinderen via de (sociale) media van alles meekrijgen over de ruzie tussen hun ouders.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen